Nyomtatható feladatlapok

szerda, október 10, 2012

Úgy látom nagyon sokan keresik a gyerekeknek szóló, letölthető, nyomtatható feladatokat, többek között ezen az oldalon is, ezért felteszek még párat. Remélem fel tudjátok használni majd a hamarosan hosszabbá váló estéken! Igazából az a jó megoldás, ha az adott témát (pl. párok keresése) először a mindennapi környezetben fedeztetitek fel a gyerekekkel (pl. zoknik párosítása, páros dolgok keresése saját testünkön - szem, kéz, láb, fül stb.), aztán miután ezeket már megtapasztalta a valóságban, csak azután fogtok hozzá a feladatlap megoldásához. Sok sikert!

Korábbi letölthető feladatlapok 
És itt is találsz még feladatlapokat. 
Ezen az oldalon is sok érdekes nyomtatható játékot találsz! 
Nyomtatható feladatlapok Halloween-re!élő-élettelen feladatlap letöltéseHa tetszenek a letölthető játékok és feladatlapok, látogass el a Játsszunk együtt! oldalra is, ahol sok-sok ovisoknak szóló játékötletet és letölthető anyagot találsz!

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Hálást adok Pedro úrnak az összes segítségéért, amelyben a Fruitlandben található új otthonunknak kölcsönzött kölcsönünk biztosításában. Szervezett és alapos és profi voltál, valamint olyan jellegű, ami minden különbséget tett az Önnel való interakciónkban. Bízunk benned, és Ön határozottan átjutott nekünk. Köszönjük a türelmét, és inkább emberekként kezelik minket, nem pedig csak a lakáshitel -ügyfeleket. A többi felett állsz, szeretném ajánlani mindenkit, aki kölcsön vagy befektetőkkel forduljon, hogy vegye fel a kapcsolatot Pedro úrral és munkatársaival, mert jó emberek, szelíd szívűek,
    Pedro úr e -mail kapcsolattartó: pedroloanss@gmail.com

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images